Kookworkshops voor volwassenen en kinderen
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een keer Indonesisch wilt leren koken en eerst wilt proeven van de Indonessiche kookcultuur voordat u meerdere kooklessen gaat volgen. Nasi Kuning biedt een openinschrijving voor het volgen van een éénmalige kookworkshop. U kunt zich individueel inschrijven waarna u samen met andere kookliefhebbers onder begeleiding een heerlijke Indonesische rijsttafel gaat maken. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een drankje en een Indische lekkernij. Vervolgens krijgt u uitleg over de verschillende kruiden, ingrediënten en de receptuur waarna de groep in kleine groepen wordt verdeeld. Iedereen maakt een onderdeel van de rijsttafel. Wanneer alle gerechten gemaakt zijn gaat u proeven van elkaars eindresultaat. Bevalt de kookworkshop, dan kunt u zich altijd opgeven voor de Indonesische kooklesen. Deze openinschrijving kookworkshop duurt ongeveer 2,5 uur. Prijs per persoon : € 40,00 Minimaal aantal deelnemers: 6
Geef u op en geniet binnenkort van uw eigen gemaakte Indonesische gerechten. Ga naar de contactpagina en schrijf u in.
Kijk voor actuele data bij Agenda
Kookworkshop 1 Openinschrijving € 40,00 p.p vanaf 6 deelnemers
Nasi putih | Witte rijst op traditioneel wijze gemaakt |
Ayam semur Jawa | Gegrilde kip in ketjapsaus met gember |
Daging bumbu Bali | Rundvlees in een pittige rode saus |
Sambal goreng booncis udang . | Groentegerecht met boontjes en garnalen |
Tahu telor | Omeletjes van tahu met pindasaus en taugé |
Acar ketimun | Zoetzuur van komkommer |
Krupuk assorti | Verschillende soorten kroepoek |
Ter info:
Gemiddeld duurt een kookworkshop 2,5 uur. Wanneer de gerechten klaar zijn ga je van elkaars gerechten proeven. Wanneer je speciale wensen hebt, laat het ons weten, dan maken wij een maatwerk programma.
De prijzen zijn inclusief BTW. Betaling: contant bij aflevering.
Kookworkshop 2 € 45,00 p.p vanaf 6 deelnemers
Nasi kuning | Gele rijst met omelet en komkommer |
Ayam semur Jawa | Gegrilde kip in ketjapsaus met gember |
Sambal goreng booncis udang . | Groentegerecht met boontjes en garnaaltjes |
Daging Rendang | Het bekendste Sumatraans rundvleesgerecht |
Telor bumbu pedis | Eieren in een pittige saus |
Urap urapan | Frisse groentesalade met kokos en citroenblad |
Asinan | Zoetzuur van gemengde groenten |
Krupuk assorti | Verschillende soorten kroepoek |
Kookworkshop 3 € 55,00 p.p vanaf 6 deelnemers
Nasi kuning . | Gele rijst met omelet en komkommer |
Ayam semur Jawa | Gegrilde kip in ketjapsaus met gember |
Ayam bumbu Ruyak | Gegrilde kip in pittige saus |
Daging semur Jawa | Gesmoord Javaans rundvlees |
Sambal goreng udang | Garnalen gebakken in pittige kokossaus |
Telor bumbu Bali | Gekookte gefrituurde eieren in Balinese saus |
Sayur Lodeh | Gemengde groenten met tempeh in kokosbouillon |
Urap urapan | Frisse groentesalade met kokos en citroenblad |
Asinan | Zoetzuur van gemengde groenten |
Acar ketimun | Zoetzuur van komkommer |
Krupuk assorti | Verschillende soorten kroepoek |
Ter info:
Gemiddeld duurt een kookworkshop 2,5 uur. Wanneer de gerechten klaar zijn ga je van elkaars gerechten proeven. Wanneer je speciale wensen hebt, laat het ons weten, dan maken wij een maatwerk programma.
De prijzen zijn inclusief koffie/thee, een frisje en BTW. Betaling: contant bij aflevering.
Kinderkookworkshop € 20,00 p.p. vanaf 8 kinderen
Ben je binnenkort jarig of heb je gewoon zin een keer Indonesisch te leren koken? Kom dan met je vrienden en vriendinnen bij Nasi Kuning in Delden. Wij leren jullie hoe je een heerlijke Nasi goreng met zoetzuur en kroepoek kunt maken en hoe je heerlijke loempiaatjes maakt. Je kookt alles helemaal zelf. Je mag zelfs met een echt koksmes de groenten en het vlees snijden. Natuurlijk kun je de hapjes bij ons opeten, maar je mag ze ook meenemen en ze thuis laten genieten van je kookkunsten. Deze speciale kookworkshop duurt ongeveer 2,5 à 3 uur en bedraagt € 20,00 per persoon inclusief een frisje (vanaf 8 personen). Vraag naar de mogelijkheden of stuur ons een bericht
Nasi goreng | Gebakken rijst met vlees en groenten |
Ayam semur Jawa | Gegrilde kip in ketjapsaus met gember |
Loempiaatjes | Lenterolletjes met vlees en groenten |
Acar ketimun | Zoetzuur van komkommer |
Krupuk assorti | Verschillende soorten kroepoek |