Indonesische

Kookcursus

 

Verse ingrediënten voor de kookworkshop

Leer Indonesisch koken bij Nasi Kuning. Nu ook in Twente

Iedereen kan Indonesisch koken! Twijfel je eraan of je Indonesisch kan koken. Dat is vanaf vandaag niet meer nodig.  Raymond Linde leert je stapsgewijs traditioneel Indonesisch te koken. Er wordt geen concessie gedaan aan de smaak en de ingrediënten in een gerecht. Je bepaalt enkel de scherpe van een gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld assem of trassie in een gerecht moet, dan gaat dat er ook in. Je leert koken met behulp van een beproefd stappenplan, zodat je precies weet wat je moet doen voor het verkrijgen van een perfect smakend gerecht.

Bij Nasi Kuning leert iedereen Indonesisch koken!!!

Wil je graag meer leren over het Indonesisch koken? Wij geven een korte kookcursus van 4 lessen waarin je alle kneepjes en geheimen leert om goed en smaakvol Indonesisch te koken. Wij zorgen voor het lesmateriaal en de ingrediënten. Naast vlees- en visgerechten komt ook de vegetarische keuken uitgebreid aan bod. Wanneer je speciale wensen hebt, kan daarmee rekening worden gehouden.

Een les duurt ongeveer 2,5 à 3 uur en je maakt per les circa 3 gerechten. Wat je hebt gemaakt neem je mee naar huis. Onderaan tref je de data voor de kooklessen. Heb je een kookclub of heb je zelf een groep vrienden waarmee je wilt komen koken, dan plannen wij samen geschikte data. Meld je nu aan.

Prijs: Kookcursus 4 lessen à € 180,00 per persoon. Alle lessen zijn inclusief ingrediënten, koffie/thee/frisje, gebruik van een kookschort en lesmateriaal. De prijzen zijn inclusief BTW. Voorafgaand aan de eerste kookles ontvangt u een factuur.

Kooklessen 2023
Woensdag 8 maart 2023 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur.
Woensdag 15 maart 2023 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur.
Woensdag 22 maart 20232 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur.
Woensdag 29 maart 2023 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur.

Het minimale aantal deelnemers is 6 personen. Wanneer er zich onverhoopt minder deelnemers hebben aangemeld komen wij met andere data zodat er wel voldoende deelnemers zijn.

Kort om: Leer ook lekker Indonesisch te koken!