Werkwijze

kookworkshop_catering_Nasi_KuningDe werkwijze

Wanneer u deze website bezoekt bent u geïnteresseerd in de Indonesische keuken. Dat is fantastisch want het is onze specialiteit! U ervaart de liefde voor de traditionele Indonesische keuken. U ervaart het enthousiasme waarmee het gemaakt wordt en de drive waarmee kennis en kunde wordt doorgegeven.

Of het nu gaat om de verzorging van een Indonesische kookworkshop of de verzorging van de catering voor uw feest wij willen het beste voor u organiseren en verzorgen.  U wilt natuurlijk weten wat mogelijk is en of mijn dienstverlening past bij uw verwachting. Om dat te achterhalen nodig ik u graag uit bij ons in de keuken. Onder het genot van een kop koffie met een Indische lekkernij kan ik uw wensen inzichtelijk maken waarna u exact weet hoe uw feest of workshop er uit gaat zien. Uiteraard kom ik ook bij u op bezoek uw wensen te bespreken en meteen de feestlocatie te bekijken.

Het maakt niet uit hoe groot of hoe intiem het feest wordt, het maakt niet uw hoe uitgebreid het aantal Indonesische gerechten wordt. Het maakt niet uit waar het feest gehouden wordt en op welk tijdstip. Het enige wat u hoeft te doen is mij een bericht te sturen zodat ik contact met u op kan nemen. Bellen kan natuurlijk ook. Een afspraak voor een kennismakingsgesprek is zo gemaakt.

Graag tot ziens!

Raymond Linde
M  06-13659081