Kookcursus

Kookles bij Nasi KuningLeer Indonesisch koken bij Nasi Kuning

Iedereen kan Indonesisch koken! Twijfel je eraan of je Indonesisch kan koken. Dat is vanaf vandaag niet meer nodig.  Raymond Linde leert je stapsgewijs traditioneel Indonesisch te koken. Er wordt geen concessie gedaan aan de smaak en de ingrediënten in een gerecht. Je bepaalt enkel de scherpe van een gerecht. Wanneer er bijvoorbeeld assem of trassie in een gerecht moet, dan gaat dat er ook in. Je leert koken met behulp van een beproefd stappenplan, zodat je precies weet wat je moet doen voor het verkrijgen van een perfect smakend gerecht.

Bij Nasi Kuning leert iedereen Indonesisch koken!!!

Wil je graag meer leren over het Indonesisch koken? Wij geven een korte cursus van 4 lessen waarin je alle kneepjes en geheimen leert om goed en smaakvol Indonesisch te leren koken. Wij zorgen voor alle ingrediënten en je krijgt een mooi kookboekje. Naast vlees- en visgerechten komt ook de vegetarische keuken uitgebreid aan bod.

Een les duurt ongeveer 3 uur en je maakt per les circa 3 gerechten. Wat je hebt gemaakt neem je mee naar huis. Heb je een kookclub of zelf een groep vrienden of vriendinnen kom dan gezellig bij ons koken. Op onze activiteiten kalender staan alle data van de lessen en workshops. Meld je nu aan.

Prijs: Kookcursus 4 lessen à € 180,00 per persoon. Alle lessen zijn inclusief ingrediënten, koffie/thee/frisje, gebruik van een kookschort en lesmateriaal. De prijzen zijn inclusief BTW. Betaling: contant voorafgaand aan de eerste kookles.

Woensdag 13 september 2017 om 19.00 uur
Woensdag 20 september 2017 om 19.00 uur
Woensdag 27 september 2017 om 19.00 uur
Woensdag 4 oktober 2017 om 19.00 uur

Het minimale aantal deelnemers is 6 personen.

Kort om: Ga toch Indonesisch koken!